ΚΟΣΜΟΣ

Μυστηριώδης εξαφάνιση μητέρας πέντε παιδιών: Ο πρώην σύντροφός της κατηγορείται για δολοφονία

Μυστηριώδης εξαφάνιση μητέρας πέντε παιδιών: Ο πρώην σύντροφός της κατηγορείται για δολοφονία
Search for Sarah Wellgreen/Facebook

Μια μητέρα πέντε παιδιών εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και οι αρχές πιστεύουν πως έχει δολοφονηθεί και μάλιστα πως ο δράστης είναι ο πρώην σύντροφός της.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 46χρονη Σάρα Γουέλγκριν από τη Βρετανία ήταν στις 9 Οκτωβρίου του 2018, στο σπίτι της. λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια ενός εκ των παιδιών της.

Το πτώμα της βρέθηκε ποτέ ωστόσο ο 39χρονος Μπεν Λακομόντα, πρώην σύντροφός της κατηγορείται για την δολοφονία της και η δίκη του ξεκίνησε, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα μια μέρα πριν εξαφανιστεί, βρήκε μια δουλειά που θα της απέφερε αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσει το μερίδιο του κατηγορούμενου στο σπίτι.

Οι δυο τους είχαν χωριστές ζωές ωστόσο έμεναν μαζί με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στο σπίτι.

«Δεν απήχθη και δεν δολοφονήθηκε από κάποιον άγνωστο. Ποτέ δεν θα άφηνε το σπίτι της και τα παιδιά της χωρίς καμία εξήγηση», ανέφερε το κατηγορητήριο.

«Δολοφονήθηκε από τον κατηγορούμενο. Ποτέ δεν βρέθηκε το σώμα της παρά τις έρευνες της αστυνομίας. Μόνο αυτός γνωρίζει πού είναι».

Το βράδυ που εξαφανίστηκε η 46χρονη, όπως έδειξαν κάμερες ασφαλείας, ο Λακομόντα πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ασυνήθιστο σημείο και μάλιστα απενεργοποίησε τις κάμερες του σπιτιού.

Ο ίδιος φέρεται επίσης να έκανε περίεργες κινήσεις.

Το τελευταία της μήνυμα ήταν προς έναν φίλο με τον οποίο κανόνιζε να συναντηθεί. Σε αυτό έγραφε: «Υπάρχει πάντα κάτι για να περιμένει κανείς, απλά πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και να ονειρευτείς».

47448353 332724647507858 1267507770320486400 n

Η Σάρα και ο Λοκομόντα γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου το 2004 και είχαν σχέση για αρκετό καιρό πριν πάει να μείνει μαζί του στη Μαγιόρκα. Και οι δύο είχαν παιδιά.

Ωστόσο, λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2006, επέστρεψαν στην Αγγλία και ο άνδρας ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός ταξί, δύο χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι χώρισε το 2014 ωστόσο η Σάρα, που πλέον είχε φτιάξει τη ζωή της με άλλον άνδρα συνέχισε να μένει μαζί του.

Στο σπίτι γενικά επικρατούσε ένταση και η συγκατοίκησή τους δεν πήγαινε τόσο καλά, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και η δίκη του θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ