Συρία: Το πυροβολικό της Τουρκίας έπληξε κουρδικές θέσεις ανατολικά της Ταλ Αμπιάντ
Το πυροβολικό της Τουρκίας έπληξε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) θέσεις κουρδικών ένοπλων ομάδων που ανήκουν στην αντικυβερνητική συμμαχία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ) στο βόρειο τμήμα της επαρχίας της Ράκας, μετέδωσε ο συριακός ραδιοφωνικός σταθμός Σαμ.
Σύμφωνα με τις πηγές του σταθμού, τουρκικά πυροβόλα στοχοθέτησαν κουρδικές θέσεις ανατολικά της πόλης Ταλ Αμπιάντ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες στις τάξεις των Κούρδων.
Νωρίτερα χθες, αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν πλήγμα εναντίον κουρδικού κέντρου διοίκησης στην πόλη Μαλικίγια, στην επαρχία Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Μαγιαντίν.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Χαντάθ ανέφερε ότι έγιναν επίσης αεροπορικά πλήγματα σε περιοχή κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ, όχι μακριά από το σημείο διέλευσης Σεμάλκα.
Δύο γέφυρες καταστράφηκαν σε αυτόν τον βομβαρδισμό.
Στο «κόκκινο» η τιμή της βενζίνης - Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων (vids)
09:44
Νέο DS N°7 με multi-energy στρατηγική και premium φιλοδοξίες
09:42
Μυτιλήνη: Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων - Τι ζητούν οι βενζινοπώλες
09:32
Μικρή υποχώρηση για το Brent από τα 101 δολάρια - Διακυμάνσεις στη ζώνη των 93 δολαρίων για το αργό
09:28