ΚΟΣΜΟΣ

Δια βίου απαγόρευση: Μία επικίνδυνη... selfie την έβαλε σε μπελάδες

Δια βίου απαγόρευση: Μία επικίνδυνη... selfie την έβαλε σε μπελάδες
Pixabay

Δια βίου απαγόρευση επέβαλε πλοιοκτήτρια εταιρεία σε μία γυναίκα η οποία προσπάθησε να βγάλει μία… επικίνδυνη selfie κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο όταν ένας από τους άλλους επιβάτες την είδε να κρέμεται από το μπαλκόνι της καμπίνας της για να βγάλει μία selfie με φόντο τη θάλασσα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα όταν το πλοίο Allure of the Seas, με το οποίο ταξίδευε, βρισκόταν κοντά στην Αϊτή.

Ο επιβάτης που είδε το συμβάν, ένας άνδρας ονόματι Peter Blosic, σημείωσε, μιλώντας στο CNNi: «Την ώρα που ήμουν στο μπαλκόνι μου, είδα μία γυναίκα να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δεν ήξερα ποιες ήταν οι προθέσεις της και ειδοποίησα τα μέλη του πληρώματος. Εάν δεν έλεγα τίποτα και πηδούσε, θα ήταν τρομερό».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανήρτησε στα social media μία φωτογραφία που έδειχνε τη γυναίκα να ποζάρει με τα χέρια στον αέρα.

Το πλήρωμα κατέβασε την επιβάτιδα από τα κάγκελα και την ανάγκασε να αποβιβαστεί όταν το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Φάλμουθ της Τζαμάικα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο αμερικάνικο μέσο ενημέρωσης πως η γυναίκα συμπεριφέρθηκε «απερίσκεπτα και επικίνδυνα για να ποζάρει για μία φωτογραφία με τη βοήθεια του συντρόφου της». Ως εκ τούτου, ανέφερε, «τους απαγορεύτηκαν τα ταξίδια με την Royal Caribbean δια βίου».

Woman who stood on ship's railing for selfie barred for life from cruises, by Gianluca Mezzofiore, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ