ΚΟΣΜΟΣ

«Βασίλισσα» του Instagram αποδείχθηκε «εγκέφαλος» συμμορίας

«Βασίλισσα» του Instagram αποδείχθηκε «εγκέφαλος» συμμορίας
Instagram/Rada Kecman

Μία τραγουδίστρια, η οποία θεωρείται «βασίλισσα» στο Instagram, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας, μετά τον εντοπισμό... οπλοστασίου που έκρυβε στο σπίτι της.

Η Radojka Kecman που φέρεται να χρησιμοποιούσε την καριέρα της και το Instagram ως… βιτρίνα, συνελήφθη μαζί με έναν φίλο της, μετά από επιδρομή της αστυνομίας στην οποία εντοπίστηκαν αυτόματα όπλα, πιστόλια, σιγαστήρες και σφαίρες.

Ο δικαστής όρισε για την 25χρονη κράτηση 30 ημερών με τις κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής ομάδας, παράνομη κατοχή, κατασκευή και διακίνηση όπλων.

https://www.instagram.com/p/B0o-sosFfOu

Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η πραγματικά μεγάλη ανακάλυψη των Αρχών έγινε στο δεύτερο σπίτι, αυτό του 59χρονου Svetozar Zivkovic, φίλου της νεαρής καλλονής. Εκεί, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 11 καλάσνικοφ, 11 αεροβόλα που είχαν μετατραπεί σε πυροβόλα, 10 σιγαστήρες καθώς και μία μεγάλη ποσότητα σφαιρών.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, τα όπλα πιθανώς να προορίζονταν για τη συμμορία Skaljar Clan.

Η Kecman εργάζεται ως τραγουδίστρια σε μικρές σκηνές, αλλά είναι γνωστότερη για τιςτολμηρές φωτογραφίες της στο Instagram, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έτσι πάνω από 21.000 followers.

https://www.instagram.com/p/Bw-TNU2FA91

ΔΗΜΟΦΙΛΗ