Συναγερμός στο Άμστερνταμ: Οι αρχές ερευνούν «ύποπτη κατάσταση» σε αεροπλάνο
Η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία ερευνά μια "ύποπτη κατάσταση" μέσα σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.
Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για το συμβάν αυτό.
Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, η στρατιωτική αστυνομία έχει περικυκλώσει αεροσκάφος στο αεροδρόμιο, ενώ επί τόπου έχουν φτάσει και πολλά ασθενοφόρα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάσταση ομηρίας. Πολλές μαρτυρίες στα social media δε, αναφέρουν πως άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια προσπαθούν να καταλάβουν αεροσκάφος που βρισκόταν στη διαδικασία αναχώρησης.
Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, πολλές πύλες επιβίβασης έχουν κλείσει ενώ έχουν ανασταλεί οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις αεροσκαφών.
Το Σίπχολ είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο της Ευρώπης - μετά το Χίθροου του Λονδίνου και το Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού.
Έκκληση ΠΟΥ για ένα δισεκ. δολάρια - Στόχος η αντιμετώπιση των υγειονομικών κρίσεων του 2026
14:45
Κλειστή λόγω κατολίσθησης η Ιονία Οδός: Προειδοποιεί για περαιτέρω επιβάρυνση, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ
14:42
Πλεύρης για υπήκοο από το Μπαγκλαντές: Άμεση απέλαση για όσους λειτουργούν παράνομα τζαμιά
14:41
Μεγάλη επιστροφή για τους BTS στο Netflix: H συναυλία και το νέο ντοκιμαντέρ
14:40