ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Επιβάτιδα είπε ψέματα για να πάρει πιο ευρύχωρη θέση σε πτήση και ο πιλότος γύρισε πίσω

Φλόριντα: Επιβάτιδα είπε ψέματα για να πάρει πιο ευρύχωρη θέση σε πτήση και ο πιλότος γύρισε πίσω
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Rick Bowmer

Μία γυναίκα από τη Φλόριντα τέθηκε υπό κράτηση, καθώς σκαρφίστηκε πρόβλημα υγείας για να εξασφαλίσει μία μεγαλύτερη θέση σε αεροπλάνο και ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει πίσω.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της American Airlines από την Πενσακόλα στο Μαϊάμι, νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Η γυναίκα λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους είπε στο προσωπικό πως αντιμετώπιζε κάποιου είδους επείγον ιατρικό πρόβλημα και ζήτησε τη μεταφορά της σε μία πιο ευρύχωρη θέση.

Ωστόσο, ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Πενσακόλα, προκειμένου να μην κινδυνέψει.

Όταν επέστρεψαν στο αεροδρόμιο, το πλήρωμα του αεροπλάνου κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές.

Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο δήλωσε στο Associated Press ότι χρειάστηκε να εκκενωθεί το αεροσκάφος λόγω της συμπεριφοράς της γυναίκας, η οποία αρνείτο να αποβιβαστεί.

Τελικά, με τη βοήθεια του πιλότου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την κατεβάσουν και λίγο μετά, οι υπόλοιποι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν ξανά.

Η επιβάτιδα τέθηκε υπό κράτηση βάσει νόμου για τη ψυχική υγεία στη Φλόριντα, ο οποίος ουσιαστικά επιτρέπει στις Αρχές να κρατήσουν ένα άτομο που ενδεχομένως να αποτελεί απειλή είτε για τον εαυτό του, είτε για τους άλλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ