ΚΟΣΜΟΣ

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Άννα - Τι συνέβη πραγματικά;

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Άννα - Τι συνέβη πραγματικά;
AP Photo/Frank Augstein, Pool

Μάλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, επειδή δεν ήταν δίπλα της στην υποδοχή του Τραμπ; Ή μήπως ήταν όλα μια παρεξήγηση; Το βίντεο που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, σηκώνει, η αλήθεια είναι, πολλές ερμηνείες. Ποια είναι όμως η πραγματική; 

Στο βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και τη σύζυγό του Μελάνια, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Άννα στέκεται πίσω από το προεδρικό ζεύγος, στην πόρτα της συγκεκριμένης αίθουσας. Κάποια στιγμή, η βασίλισσα Ελισάβετ στράφηκε στην κόρη της και της έκανε ένα νόημα. Η πριγκίπισσα Άννα σήκωσε τους ώμους της και περίμενε να προχωρήσει το ζεύγος Τραμπ. Πολλοί υπέθεσαν ότι η βασίλισσα μάλωσε την κόρη της, επειδή δεν ήταν δίπλα της στην υποδοχή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, είπαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ γύρισε το κεφάλι της για να δει ποιος ακόμα περίμενε μετά τους Τραμπ, για να μπει στην αίθουσα. «Είμαι μόνο εγώ!» της είπε η πριγκίπισσα Άννα, σηκώνοντας τα χέρια της και συμπλήρωσε γελώντας: «Και όλοι αυτοί», δείχνοντας πίσω της.

Έτσι κι αλλιώς, η αρχική ερμηνεία είναι λανθασμένη, καθώς στην υποδοχή των επίσημων καλεσμένων στο παλάτι στέκονται μόνο η βασίλισσα και ο διάδοχος του θρόνου, ο Κάρολος δηλαδή. Συνεπώς, και σύμφωνα με το πρωτόκολο, η Άννα δεν είχε καμία δουλειά να στέκεται δίπλα στη μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ