Φλόριντα: 12χρονη απείλησε να σκοτώσει συμμαθητές της στο Snapchat
Μια μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών, συνελήφθη στη Φλόριντα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κατηγορείται ότι απείλησε, με ανάρτησή της στο δίκτυο Snapchat, να σκοτώσει μαθητές από το σχολείο της.
Το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ανήρτησε την Παρασκευή ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, προτού συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ και μεταφερθεί σε κέντρο ανηλίκων, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ.
«Η απειλή περιλάμβανε μια λίστα προσώπων που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε, με ονόματα μαθητών στο σχολείο Falcon Cove» που βρίσκεται στο Ουέστον, εξηγούν οι αρχές σε ένα δελτίου Τύπου.
«Μια άλλη απειλή δημοσιεύτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφερόταν ότι οι μαθητές δεν είναι ασφαλείς και ότι θα δολοφονηθούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου», συνεχίζει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.
Το Ουέστον, στο βόρειο Μαϊάμι, απέχει λίγες δεκάδες από το Πάρκλαντ, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 ανθρώπους στο πρώην λύκειό του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.
Όπως διευκρινίζουν οι αρχές, για την ανάρτηση της 12χρονης ειδοποίησαν τις αρχές μια άλλη μαθήτρια και ένας από τους γονείς της.
Το κορίτσι παραδέχθηκε ότι έγραψε το μήνυμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.
Φωτιά στη Δυτική Αττική: Μηνύματα του 112 για απομάκρυνση από Κανδήλι, Αγία Σκέπη και ΒΙΠΕ Μεγάρων
10:08
Μητσοτάκης για φωτιές: Άμεση στήριξη των πληγέντων - Τα καιρικά φαινόμενα ξεπέρασαν κάθε σχεδιασμό
10:04
Γλυφάδα: Amber alert για γονική αρπαγή δίδυμων 9χρονων κοριτσιών
10:00
Δεκάδες νέες ενεργές εστίες φωτιάς στη Δυτική Αττική αποκαλύπτουν οι δορυφόροι
09:50