Αυτά τα δίδυμα γεννήθηκαν σε… διαφορετική δεκαετία!
Δίδυμα στην Ιντιάνα γεννήθηκαν διαφορετική χρονιά και δεκαετία!
Οι Dawn Gilliam και Jason Tello έγιναν γονείς πριν αλλά και… μετά την αλλαγή του χρόνου: το ένα μωρό τους γεννήθηκε πριν τα μεσάνυχτα και το άλλο μετά.
Η μικρή Joslyn γεννήθηκε στις 23:37 Παραμονή Πρωτοχρονιάς και μισή ώρα μετά, ήρθε ο μικρός Jaxon. Αυτό σημαίνει πως ο Jaxon γεννήθηκε άλλη μέρα, άλλο έτος και άλλη δεκαετία από τη δίδυμη αδερφή του!
Οι δύο γονείς δηλώνουν σοκαρισμένοι τόσο για την πρόωρη γέννα -καθώς οι γιατροί τους είχαν πληροφορήσει ότι ο τοκετός θα έρθει τον Φεβρουάριο- όσο και για αυτή την ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας.
«Νωρίτερα, συζητούσαμε πόσο υπέροχο θα ήταν να γεννηθούν τα μωρά μας σε διαφορετικές μέρες. Και να λοιπόν που γεννήθηκαν όχι μόνο διαφορετική μέρα, αλλά και διαφορετικό έτος! Αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε ακόμα λίγο άφωνοι» δηλώνει ο πατέρας των νεογέννητων.
These Indiana twins were born just 30 minutes apart, but in different decades / By Leah Asmelash, CNNi
Τραμπ και Δανία υπέγραψαν τη συμφωνία για τη Γροιλανδία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
18:47
Στις τουρκικές ακτές εντοπίστηκε η σορός του 50χρονου που έπεσε στη θάλασσα από σκάφος στη Σάμο
18:44
«Χειροπέδες» σε 36χρονο που εισήγαγε 300 κιλά κάνναβης μέσω Ηγουμενίτσας- Θα «έβγαζε» 1,2 εκατ. ευρώ
18:36
Απόρριψη αποβλήτων στον Κηφισό: «Δεν είναι δικό μας το βυτιοφόρο» διευκρινίζει η «Παπαδόπουλος» ΑΕ
18:32