ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν και Χάρι προειδοποιούν τους παπαράτσι με μηνύσεις

Μέγκαν και Χάρι προειδοποιούν τους παπαράτσι με μηνύσεις
AP Photo

Οι νέες φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ και του γιού της Άρτσι, που κυκλοφόρησαν χθες στον Τύπο, ενόχλησαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που προειδοποιούν με μηνύσεις. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Guardian, η νομική ομάδα τους προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί εν αγνοία τους.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, η Μαρκλ φαίνεται να κάνει βόλτα με τον γιο και τα σκυλιά της σε πάρκο στον Καναδά, όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης αυτής και του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η σχέση του πρίγκιπα με τους παπαράτσι και με τα σκανδαλοθηρικά μέσα είναι ιδιαιτέρως τεταμένη εδώ και χρόνια.

Πώς θα γίνει το Megxit

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο Σάββατο η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε τους όρους του... Megxit.

Το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί τους τίτλους του, δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα, συνεπώς δεν θα λαμβάνει χρήματα από το δημόσιο ταμείο για τα βασιλικά καθήκοντα.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι, ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν χάνουν τους βασιλικούς τους τίτλους και καλούνται να επιστρέψουν τα 2,4 εκατ. λίρες των Βρετανών φορολογούμενων που σπατάλησαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο κάστρο του Γουίνδσορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ