ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ
Jordan Strauss/Invision for Time Warner Cable/AP Images

Το δικό του αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ είπε ο Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται στην μεγάλη μπασκετική του καριέρα, αλλά και την οικογένειά του, που τόσο αγαπούσε.

«Μου πήρε πολλές ώρες για να σκεφτώ τι θέλω να γράψω και τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να περιγράψουν το πώς αισθάνομαι μετά τον τραγικό χαμό του Κόμπι», αναφέρει ο Μπέκαμ, κάνοντας λόγο για έναν «ιδιαίτερο αθλητή, σύζυγο, πατέρα και φίλο», αλλά και έναν «υπέροχο άνθρωπο», που χάθηκε μαζί με την «ταλαντούχα και όμορφη κόρη του Τζιάνα».

Ο Μπέκαμ κάνει ειδική μνεία στην αφοσίωση που επέδειξε ο 41χρονος Μπράιαντ στο άθλημα που τον ανέδειξε και τονίζει πως ενέπνευσε κόσμο με τον τρόπο που έληξε την καριέρα του.

«Μερικές φορές πήγαινα στα παιχνίδια μόνο και μόνο για να δω το ρολόι να δείχνει τα τελευταία δύο λεπτά, γνωρίζοντας πως θα γίνουμε μάρτυρες κάτι πολύ ιδιαίτερου», γράφει και συμπληρώνει:

«Ο Κόμπι μιλούσε πάντοτε για τη Βανέσα (σ.σ. η σύζυγός του) και τα όμορφα κορίτσια του, και έλεγε πόσο υπερήφανος είναι για αυτές. Το πάθος του ήταν η οικογένειά του και το μπάσκετ. Ήταν αποφασισμένος να εμπνεύσει την επόμενη γενιά αγοριών και κοριτσιών να αγαπήσουν το άθλημα που αγαπούσε και ο ίδιος».

«Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει. Η οικογένεια μου στέλνει την αγάπη της στη Βανέσα και τα κορίτσια, στην μπασκετική οικογένεια του Κόμπι και φυσικά στις οικογένειες όλων όσοι έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά χθες».

https://www.instagram.com/p/B70tdg-B4C_

ΔΗΜΟΦΙΛΗ