Νέος κοροναϊός: Σε καραντίνα 12 άτομα στην Τουρκία
Μία ομάδα 12 ατόμων, εκ των οποίων οι 9 είναι Κινέζοι, έχουν τεθεί σε καραντίνα σε νοσοκομείο της τουρκικής επαρχεία Ακσαράι.
Δύο Κινέζοι που εργάζονται σε μία εγκατάσταση αποθήκευσης αερίου στην εν λόγω επαρχία αισθάνθηκαν ζαλάδες και έντονη τάση προς έμετο μόλις πέντε μέρες μετά από την επιστροφή τους από ταξίδι στην Κίνα, αναφέρει η Daily Sabah.
Οι ιατρικές Αρχές τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό και μοίρασαν προστατευτικές μάσκες σε όλους τους εργαζομένους.
Αξιωματούχος, σε δήλωσή του, σημείωσε πως γίνονται εξετάσεις για να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού στην Τουρκία.
Ο υπουργός Υγείας, Φεχρετίν Κότσα, είχε δηλώσει σήμερα, Δευτέρα, ότι δεν υπάρχει κανέναν επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα.
Ο νέος κοροναϊός ξεκίνησε από την Κίνα και έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ.
Ο επίσημος απολογισμός των κινεζικών Αρχών κάνει λόγο για 81 νεκρούς, ενώ είναι εκατοντάδες τα νέα κρούσματα.
SPONSORED
Τι είναι το «PARE» και πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
06:00
Πότε λήγει η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποιες «παγίδες» κρύβουν
05:00
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι τις 22/05
04:00
«e-Astypalea»: Παράταση παίρνουν οι αιτήσεις - Ποια η νέα ημερομηνία
03:00