ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας βίασε την έγκυο κόρη του την ημέρα που πρωτογνωρίστηκαν

Πατέρας βίασε την έγκυο κόρη του την ημέρα που πρωτογνωρίστηκαν
Geri Lavrov/Getty Images/Ideal Images

Μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστές μία 20χρονη κοπέλα και τον 38χρονο βιολογικό της πατέρα, έφερε στη δημοσιότητα αυστραλιανή εφημερίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Age, η 20χρονη από τη Μελβούρνη αναζητούσε για πολλά χρόνια τον πατέρα της που εγκατέλειψε την οικογένεια 18 ημέρες μετά τη γέννησή της. Τελικά τον εντόπισε στα Κουίνσλαντς και τον προσκάλεσε να τον φιλοξενήσει για κάποιες ημέρες στο σπίτι της, όπου μένει με τον σύζυγό και τον γιο της, ώστε να γνωριστούν. Η ιδέα της αποδείχθηκε οδυνηρή...

Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του στη φυλακή και ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από «πολύ βίαιες αντιδράσεις», όντως επισκέφθηκε τη Μελβούρνη και το σπίτι της κόρης του.

Όταν κάποια στιγμή έμειναν οι δυο τους, της ζήτησε να τον αγκαλιάσει. Δευτερόλεπτα μετά, το σκηνικό έγινε αρρωστημένο. Ο πατέρας βίασε την έγκυο κόρη του η οποία δεν αντέδρασε καθόλου, καθώς όπως δήλωσε «γνώριζα ότι είχε πολύ βίαιες αντιδράσεις και φοβόμουν ότι αν τον εκνεύριζα, ήταν ικανός να μου κάνει μεγάλο κακό.».

Ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή η κόρη του τον ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί της και ενέδωσε γιατί φοβόταν ότι θα την ξανάχανε. Οι δικαστές πίστεψαν την κόρη και καταδίκασαν τον πατέρα σε φυλάκιση μόλις τριών ετών. Κι αυτό διότι του αναγνώρισαν ελαφρυντικά, με κυριότερο το πρόβλημα νοητικής στέρησης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ