Κορωνοϊός: Διακοπή 15 λεπτών στη συνεδρίαση της Wall Street
Ανεστάλη για λίγο η διαπραγμάτευση των αμερικανικών μετοχών αμέσως μετά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης -για να αποκατασταθεί και πάλι λίγο αργότερα- όταν ο δείκτης S&P 500 κατέγραψε βουτιά 7%, με τις αγορές να βρίσκονται σε πανικό λόγω της κατάρρευσης της τιμής του πετρελαίου και των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.
Την ώρα που έγινε η διακοπή των συναλλαγών, ο δείκτης Dow Jones Industrial Average είχε ήδη σημειώσει πτώση 7,29% και ο Nasdaq είχε καταγράψει απώλειες 6,86%.
Η βουτιά κατά 7% του S&P 500 προκάλεσε αυτόματη διακοπή των συναλλαγών για 15 λεπτά.
Με την επανέναρξη των συναλλαγών, στις 15:49 ώρα Ελλάδας, ο Dow Jones σημείωσε πτώση 7,29% στις 23.979,79 μονάδες, ο Nasdaq κατέγραψε βουτιά 7,10% στις 7.966,94 μονάδες και ο S&P 500 υποχώρησε κατά 5,55% στις 2.807,43 μονάδες.
«Μαύρη Δευτέρα» για μετοχές και ομόλογα σε Ελλάδα και Ευρώπη
Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά: Εκκενώνονται τρεις οικισμοί - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
17:08
Οι ΗΠΑ θέλουν τριμερείς συνομιλίες με τη Ρωσία έως τα τέλη Οκτωβρίου αποκαλύπτει ο Ζελένσκι
17:04
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κεφαλονιά - Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα
16:54
Η κλιματική κρίση αλλάζει ακόμη και τη μυρωδιά του υγρού χώματος μετά τη βροχή
16:49