ΚΟΣΜΟΣ

Αν έχεις τύχη, διάβαινε: Κέρδισε τέσσερα εκατομμύρια στο ξυστό… δύο φορές

Αν έχεις τύχη, διάβαινε: Κέρδισε τέσσερα  εκατομμύρια στο ξυστό… δύο φορές
Michigan Lottery Connect

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς ακόμη και όταν κερδίζουν 10, 20 ή και 100 ευρώ στο ξυστό. Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όμως, είναι μάλλον… εξαιρετικά τυχερός καθώς κέρδισε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια –κάτι πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ- στο ξυστό και μάλιστα… δύο φορές!

«Δεν πιστεύεις ότι θα κερδίσεις εκατομμύρια μια φορά και σίγουρα δεν πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να συμβεί δύο φορές» είπε ο Μαρκ Κλαρκ από το Νότιο Ρόκγουντ της πολιτείας του Μίσιγκαν μετά από τη δεύτερη νίκη του.

«Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια ακριβώς όλα όσα αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η ιστορία του 50χρονου Κλαρκ ξεκινάει πριν από τρία χρόνια, όταν παρέδιδε καύσιμα σε πρατήριο στο Χάντσον του Μίσιγκαν.

Εκεί αγόρασε ένα ξυστό, το οποίο έξυσε μερικώς και είδε πως έγραφε ότι πρέπει να μιλήσει με τον υπάλληλο του καταστήματος.

Όπως και έκανε.

Ο υπάλληλος έξυσε τον υπόλοιπο λαχνό και σοκαρισμένος είπε:

«Μαρκ μόλις κέρδισες τέσσερα εκατομμύρια δολάρια!».

Ο τυχερός νικητής επέστρεψε το βυτιοφόρο στη δουλειά του και πήγε στους γονείς του για να μοιραστεί τα νέα του.

Λίγο καιρό αργότερα, μάλιστα, συνταξιοδοτήθηκε. Στις αρχές του Ιουνίου, ο Κλαρκ αγόρασε άλλο ένα ξυστό. Και προς έκπληξη όλων, κέρδισε άλλα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια!

«Το έξυσα με ένα νόμισμα που μου είχε δώσει ο πατέρας μου πριν από περίπου 10 χρόνια» είπε ο ίδιος, όπως γράφει το δελτίο Τύπου του οργανισμού τυχερών παιχνιδιών του Μίσιγκαν.

«Τον χάσαμε (σ.σ. τον πατέρα του) πριν από περίπου ένα χρόνο λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι το τυχερό του νόμισμα με βοήθησε να κερδίσω για δεύτερη φορά».

Και τι θα κάνει τώρα; Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θα επιστρέψει στην παλιά και ήρεμη ζωή του –αυτή της συνταξιοδότησης και του… ψαρέματος.

«Ο πατέρας μου και εγώ πηγαίναμε συχνά για ψάρεμα παρέα και έχω καλές αναμνήσεις από αυτό και η νίκη μου αυτή θα μου επιτρέψει να συνεχίσω να ψαρεύω και να περνάω χρόνο με τον γιο μου και την οικογένειά μου» καταλήγει λέγοντας ο ίδιος…

A man wins a $4 million lottery jackpot — for the second time, by Resell Larthridge, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ