Πάστορας πυροβολήθηκε από τον αδελφό του την ώρα της λειτουργίας
Σε δημόσιο χώρο και μάλιστα εντός Εκκλησίας αποφάσισε να δολοφονήσει ένας 68χρονος Αμερικανός τον 70χρονο αδελφό του.
Όπως γράφει το CNN, επικαλούμενο το ρεπορτάζ του συνεργαζόμενου δικτύου WHIO, ο Ντάνιελ Σκούλερ βρέθηκε στην Εκκλησία Βαπτιστών, St. Peters Missionary, στο Ντέιτον του Οχάιο και παρακολούθησε τη λειτουργία μαζί με τους υπόλοιπους πιστούς.
Κάποια στιγμή που τα μικρόφωνα πέρασαν μπροστά από τα μέλη της χορωδίας, ο 70χρονος πάστορας Ουίλιαμ Σκούλερ μετέβη στο γραφείο του. Τότε ήταν που ο δράστης έτρεξε από πίσω, κλείστηκε μαζί του στο γραφείο και άρχισε να τον πυροβολεί.
«Ακούσαμε διαδοχικούς πυροβολισμούς και τρέξαμε για να σωθούμε», δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες γνωστοποιώντας ότι ο Ντάνιελ Σκούλερ δεν φάνηκε τελικά να θέλει να βλάψει κάποιο άλλο από τα 20 περίπου άτομα που βρίσκονταν στην Εκκλησία.
Ohio pastor shot dead at church, and his brother has been arrested
Jeffrey Acevedo and Catherine E. Shoichet by CNN
Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας
17:23
Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
17:10
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47