Τουρκία: Σε δικαστική επιμέλεια η εφημερίδα Ζaman
Οι τουρκικές αρχές έθεσαν σήμερα υπό δικαστική επιμέλεια, την Zaman, μια εφημερίδα που συνδέεται με τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και τον οποίο ο πρόεδρος Ερντογάν κατηγορεί για προδοσία, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Διαχειριστές διορίστηκαν στην εφημερίδα Zaman έπειτα από αίτημα εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε το πρακτορείο. Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πώς θα επηρεαστούν οι αδελφές εκδόσεις της Zaman, περιλαμβανομένης και της αγγλόφωνης Today's Zaman.
"Απειλούμαστε τώρα με κατάσχεση μέσω του διορισμού διαχειριστών", ανέφερε η Today's Zaman σε δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.
Διαβάστε ακόμα:
Πυρά Ερντογάν κατά απόφασης του τουρκικού Συνταγματικού Δικαστηρίου
ΚΟΣΜΟΣ
Βουλγαρία: Παράνομη μονάδα παραγωγής κάνναβης ανακαλύφθηκε σε πρώην ορυχείο ψευδάργυρου
20:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κυβέρνηση προχωρά στην σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών – Ποιος είναι ο επικεφαλής της
20:08
ΕΛΛΑΔΑ
Σε θετικό κλίμα η τριμερής Ελλάδας - Τουρκίας - Βουλγαρίας για το μεταναστευτικό
19:59
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
19:49
ΚΟΣΜΟΣ