Εκρήξεις-Βρυξέλλες: Πρωταθλητής του Ταε Κβο Ντο ο αδερφός του μακελάρη του αεροδρομίου
Σημαντικός αθλητής του Τάε Κβο Ντο που έχει εκπροσωπήσει το Βέλγιο σε διεθνείς αγώνες και έχει κερδίσει μετάλλια είναι ο αδερφός του καταζητούμενου για την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Νατζίμ Λαχράουι , Μουράντ Λαχράουι.
Ο 29χρονος αθλητής είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα που έγινε πέρυσι στην Νότια Κορέα στην κατηγορία των 54 κιλών.
Μάλιστα ο Μουράντ δεχόταν συνεχώς από το πρωί αιτήματα για συνεντεύξεις από δημοσιογράφους στο Twitter κάτι που τον ανάγκασε να κλείσει το λογαριασμό του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε στην αστυνομία πως αναγνώρισε τον γιο του, Λαχράουι, ως έναν από τους φυγάδες, «Δεν έχουμε ακούσει τιποτα από αυτόν τα τελευταία 3 χρόνια», δήλωσε στην αστυνομία.
Κυψέλη: Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι γονείς του βρέφους και ο 26χρονος Αφγανός
11:34
Δήμου Αρχάνων - Αστερουσίων: Αυτοχειρία εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 65χρονου
11:29
«Καρατομήσεις» στο Reform UK του Φάρατζ μετά τις αποκαλύψεις για το «κόλπο» με τις χρηματοδοτήσεις
11:14
Οι ΗΠΑ ερευνούν το πλήγμα σε γάμο στο Ιράν: «Πιθανό απευθείας αμερικανικό χτύπημα» λέει το Reuters
11:12