Αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας «απέτρεψαν μια (νέα) σχεδιασμένη επίθεση στη Γαλλία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ (Bernard Cazeneuve) αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24/3), επιβεβαιώνοντας ότι έχει γίνει σύλληψη ενός υπόπτου.
Οι δηλώσεις έγινε όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση, που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα στο Αρζαντέιγ (Argenteuil), προάστιο του Παρισιού
«Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία που συνδέουν αυτό το σχέδιο με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες», είπε ο υπουργός σε δηλώσεις του.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Skynews, ο ύποπτος «σχεδίαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα». Μάλιστα, η μεγάλη επίθεση βρισκόταν στην τελική φάση του σχεδιασμού, όπως τόνισε ο Καζνέβ στις δηλώσεις του.
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από οπαδική επίθεση δέκα κουκουλοφόρων
09:42
Με αναθεωρημένα μέτρα ασφαλείας η επίσκεψη Καρόλου στις ΗΠΑ μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο Τραμπ
09:39
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στον «ιερό πόλεμο» της Ρωσίας στην Ουκρανία
09:33
Πώς ο Κόουλ Άλεν κατάφερε να μπει οπλισμένος στην αίθουσα του δείπνου του Λευκού Οίκου - «Ξεσκονίζουν» το μανιφέστο και τη διαδρομή του ως την Ουάσινγκτον
09:28