Πραξικόπημα Τουρκία: Σύλληψη 100 αξιωματικών σε βάση του Ντιγιάρμπαρκιρ
Στη σύλληψη 100 αξιωματικών του στρατού, σε αεροπορική βάση του Ντιγιάρμπαρκιρ, προχώρησε η τουρκική αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από πηγές ασφαλείας.
Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντιγιάρμπακιρ ήταν κυρίως το κέντρο απόόπου εξαπολύονταν οι αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στη διάρκεια του περασμένου χρόνου.
Σήμερα, κανένα αεροπλάνο δεν απογειώθηκε ή προσγειώθηκε στη βάση, όπως γράφει το ΑΠΕ, επικαλούμενο δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο πρακτορείο Reuters.
Ένας μικρός αριθμός συλλήψεων έγινε και σε άλλες στρατιωτικές βάσεις στις νοτιοανατολικές επαρχίες Σανλιούρφα, Χακάρι και Μπινγκόλ που κατοικούνται στην πλειονότητά τους από Κούρδους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Πτώση 19χρονου από τα Ενετικά Τείχη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα
09:24
ΚΟΣΜΟΣ
Η ακτινογραφία της συμφωνίας: Τι ρυθμίζει και τι όχι για ναυσιπλοΐα, πυρηνικά και παγωμένα κεφάλαια
09:17
ΕΛΛΑΔΑ
Ξέπλεναν εκατομμύρια σε κρυπτονομίσματα και ακίνητα: Έτσι δρούσε το κύκλωμα «πειρατικής» τηλεόρασης
09:05
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Γιάννης Βαρδινογιάννης: Η Motor Oil ενισχύει την ανεξαρτησία της - Γεωστρατηγική η θέση της Ελλάδας
08:50
ΑΓΟΡΕΣ