ΚΟΣΜΟΣ

Δήμαρχος Κων/πολης: Θα κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή των πραξικοπηματιών ανυπόφορη

Δήμαρχος Κων/πολης: Θα κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή των πραξικοπηματιών ανυπόφορη
REUTERS/Ammar Awad

Ένα «νεκροταφείο προδοτών» όπου θα ενταφιαστούν οι νεκροί πραξικοπηματίες θα δημιουργηθεί στη Κωνσταντινούπολη, όπως είπε ο δήμαρχος Καντίρ Τοπμπάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hurriyetdailynews.com ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις σορούς και έτσι πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος.

«Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται "νεκροταφείο των προδοτών". Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί. Όσοι επισκέπτονται αυτό το μέρος θα τους καταριούνται και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους», είπε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης μιλώντας στην πλατεία Ταξίμ. Μάλιστα ζήτησε από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Παράλληλα συνεχάρη τον δήμαρχο της επαρχίας Ορντού καθώς αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να ενταφιαστούν εκεί οι πραξικοπηματίες. «Δεν δέχθηκε να τους εξασφαλίσει μία θέση στα κοιμητήρια της επαρχίας. Θα ήθελα να τον συγχαρώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη» , σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ