ΚΟΣΜΟΣ

Ρίο 2016: Βιασμός στο Ολυμπιακό χωριό σοκάρει τους πάντες

Ρίο 2016: Βιασμός στο Ολυμπιακό χωριό σοκάρει τους πάντες
Facebook

Λες και τα προβλήματα των Ολυμπιακών του Ρίο να μην ήταν ήδη αρκετά, ένας βιασμός ήρθε για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δυσοίωνα στη μεγάλη αθλητική φιέστα του καλοκαιριού.

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών του Ρίο 2016 ο φύλακας Genival Ferreira Mendes φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα - πυροσβέστη μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Ο εργαζόμενος για την εταιρία με έδρα το Sao Paulo, Gocil Security συνελήφθη να προσπαθεί να βγάλει τη μπλούζα της γυναίκας ενώ εκείνη κοιμόταν σε ένα εργασιακό της διάλειμμα.

Το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στις 4.30, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο Genival Ferreira Mendes προχώρησε σε "σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της".

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ Marcus Vinicius Braga ισχυρίστηκε ότι ο Mendes επιτέθηκε στην γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στα προσωρινά καταλύματα στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών. Ο Mendes συνελήφθη επ' αυτοφόρω και αν κριθεί ένοχος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ