ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Άνοιξε στη μέση ο δρόμος -χάνονται περαστικοί (pic+vid)

Κίνα: Άνοιξε στη μέση ο δρόμος -χάνονται περαστικοί (pic+vid)
People's Daily China/Facebook

Mια γιγαντιαία τρύπα δημιουργήθηκε ξαφνικά σε οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα περαστικοί και να βρεθούν... στα "έγκατα της γης".

Η άσφαλτος υποχώρησε τη Δευτέρα -σε μια μεγαλούπολη της κεντρικής Κίνας- λόγω των καταρρακτωδών βροχών που έπλητταν την περιοχή. Ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μια τεράστια τρύπα μήκους 30 και βάθους 9 μέτρων.

Μια προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι το φαινόμενο αυτό πιθανόν να προκλήθηκε εξαιτίας αγωγών που βρίσκονταν κάτω από το οδόστρωμα, οι οποίοι έσπασαν από την πίεση των υδάτων, όπως εξήγησαν οι πυροσβέστες της πόλης.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έπεσαν μέσα καθώς δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια τους. Ένας άνδρας και μία γυναίκα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια με τη βοήθεια των μελών των σωστικών συνεργείων, ωστόσο μια άλλη γυναίκα παρασύρθηκε από έναν ορμητικό υπόγειο χείμαρρο και ακόμα αναζητείται.

Οι ομάδες διάσωσης αναζητώντας την αγνοούμενη, κατέβηκαν στο εσωτερικό της τρύπας και βρήκαν τρία ηλεκτρικά ποδήλατα, σάκους, πολλά σανδάλια και ρούχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ