ΚΟΣΜΟΣ

Αποκοιμήθηκε σε κάδο σκουπιδιών, τον «μάζεψε» απορριματοφόρο, αλλά επέζησε

Αποκοιμήθηκε σε κάδο σκουπιδιών, τον «μάζεψε» απορριματοφόρο, αλλά επέζησε
Tim Boyle/Getty Images/Ideal Images

Πολλοί είναι δυστυχώς οι άνθρωποι που μην έχοντας στέγη, κοιμούνται μέσα σε κάδους σκουπιδιών και τελικά χάνουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, όταν απορριματοφόρο τους «αδειάζει» στο πίσω μέρος του και τους πολτοποιεί μαζί με τα τα σκουπίδια. Ο 23χρονος Ιβάν Ροσάλιο Μέντες Πέρες αποτελεί εξαίρεση...

Ο νεαρός, από το Όρεγκον των ΗΠΑ, αποκοιμήθηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης και δεν άκουσε εγκαίρως το απορριματοφόρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με τον μηχανισμό πολτοποίησης. Χάρη, ωστόσο, στην ψυχραιμία του, παραμένει ζωντανός και τα τραύματά του περιορίζονται μόνο σε ένα κάταγμα στο πόδι.

Όπως γράφει το ΙTV, ο Πέρες άρχισε να πετά σκουπίδια στον δρόμο για να αποσπάσει την προσοχή του οδηγού. Και τα κατάφερε. Ο οδηγός όντως αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο πίσω μέρος του απορριματοφόρου και βγαίνοντας να ελέγξει, άκουσε τις φωνές του 23χρονου.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο Πέρες μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πέρα από ένα σπασμένο πόδι, χαίρει άκρας υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ