Αυτός είναι ο 22χρονος Σύρος που αναζητά η αστυνομία της Σαξονίας (pic)
Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στην ανατολική Γερμανία και συγκεκριμένα στην Τσέμνιτς, μετά από πληροφορίες για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης. Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν άμεσα την περιοχή και κάλεσαν από τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους.
Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία της Σαξονίας, ανακοίνωσε ότι αποφεύχθηκε έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Τσέμνιτς και με νεότερη ενημέρωσή της τονίζει ότι αναζητεί έναν Σύρο, 22 ετών, ύποπτο για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης.
Η αστυνομία της Σαξονίας εξέδωσε ένταλμα έρευνας για τον Σύρο Τζάμπερ Αλμπάκρ, γεννημένο τον Ιανουάριο του 1994, που φορά μαύρη μπλούζα με κουκούλα και είναι "ύποπτος για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης", δημοσιευόντας παράλληλα και φωτογραφίες του.
Αυστραλία: Βρέθηκε σορός 17χρονης μέσα σε βαλίτσα, συνελήφθη 46χρονος - Το βίντεο που τον «καίει»
13:54
UKMTO: Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα Στενά του Ορμούζ - Υπέστη ζημιές στη γέφυρά του
13:53
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου φωτιάς: Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Αττική και άλλες 16 περιοχές της χώρας
13:45
Το Μπαχρέιν καταδίκασε τις επιθέσεις ιρανικών drones - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
13:42