Αυτός είναι ο 22χρονος Σύρος που αναζητά η αστυνομία της Σαξονίας (pic)
Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στην ανατολική Γερμανία και συγκεκριμένα στην Τσέμνιτς, μετά από πληροφορίες για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης. Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν άμεσα την περιοχή και κάλεσαν από τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους.
Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία της Σαξονίας, ανακοίνωσε ότι αποφεύχθηκε έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Τσέμνιτς και με νεότερη ενημέρωσή της τονίζει ότι αναζητεί έναν Σύρο, 22 ετών, ύποπτο για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης.
Η αστυνομία της Σαξονίας εξέδωσε ένταλμα έρευνας για τον Σύρο Τζάμπερ Αλμπάκρ, γεννημένο τον Ιανουάριο του 1994, που φορά μαύρη μπλούζα με κουκούλα και είναι "ύποπτος για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης", δημοσιευόντας παράλληλα και φωτογραφίες του.
Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στην Μαμουλάδα Αιτωλοακαρνανίας
15:46
Παγκράτι: Πτώση τοίχου από κτήριο - Διακοπή κυκλοφορίας στην Εργοτίμου
15:33
Δύο φωτιές καίνε ταυτόχρονα στη Βοιωτία: 112 για ετοιμότητα και εκκένωση σε Άγιο Βασίλειο και Πέτρα
15:20
Ηράκλειο: Διασωληνωμένη η 40χρονη - Τι λέει ο εκπαιδευτής του σκοπευτηρίου Μαλεβιζίου
15:08