ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε την είσοδο στα μικρά παιδιά

Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε την είσοδο στα μικρά παιδιά
Facebook/Karen Sticher

Πολλές είναι οι καφετέριες και τα εστιατόρια που έχουν κατηγορηθεί στη Μεγάλη Βρετανία επειδή απαγορεύουν το δημόσιο θηλασμό στους χώρους τους, αλλά το εστιατόριο Organic Kitchen στο Βόρειο Λονδίνο κάνει ένα βήμα παραπάνω απαγορεύοντας την είσοδο των παιδιών ηλικίας κάτω των πέντε ετών.

 

Η απόφασή της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα εκατοντάδες άτομα τις τελευταίες ημέρες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με σχόλια στο Facebook, κοινοποιώντας ταυτόχρονα τη φωτογραφία με την επιγραφή που έχει γίνει viral.

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια Hilary Penning ανέφερε πως τα παιδιά «έκλαιγαν ανεξέλεγκτα» και έδιωχναν τους πελάτες.

«Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και άφηναν τα παιδιά τους να κλαίνε. Μερικοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για πάνω από δύο ώρες. Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου»,

δήλωσε η Penning σε αγγλικά ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ