Πέταξαν αλεύρι στον Γάλλο υποψήφιο, Μανουέλ Βαλς (vid)
Μία αναπάντεχη υποδοχή περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και νυν υποψήφιο για την προεδρία Μανουελ Βαλς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στο Στρασβούργο.
Ο Βαλς επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να συζητήσει για την ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στις χριστουγεννιάτικες αγορές, ωστόσο, ίσως να πρέπει να ξεκινήσει με την δική του ασφάλεια πρώτα.
Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει σε μια καφετέρια, ένας νεαρός διαδηλωτής που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 30, εμφανίστηκε από πίσω του και άρχισε να του πετάει αλεύρι, φωνάζοντας: «49:3, δεν θα το ξεχάσουμε», εννοώντας την ρήτρα που χρησιμοποίησε ο Βαλς προκειμένου να περάσει δύο νομοσχέδια χωρίς ψήφο.
Ο άνδρας απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με τις αναφορές, ο Βαλς σκουπίστηκε και ...συνέχισε το πρόγραμμα της επίσκεψής του. "Αυτές είναι οι χαρές της υπαίθρου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το αλεύρι χωρίς γλουτένη είναι καλός οιωνός", σχολίασε ο ίδιος χαριτολογώντας για το συμβάν.
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης
13:18
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μηλίτσα Μεσσηνίας - Εστάλη μήνυμα 112 για ετοιμότητα
12:58
Νόμπελ Ιατρικής 2026: Tρεις επιστήμονες τιμήθηκαν για το έργο τους στην Οπτογενετική
12:55
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52