Το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαιώνει πως ο Ανίς Αμρί ήταν ο δράστης του Βερολίνου
Το Ισλαμικό Κράτος μέσω του πρακτορείου ειδήσεων του, Amaq, επιβεβαιώνει πως ο 24χρονος τυνήσιος Ανίς Αμρί, που σκοτώθηκε από πυρά της ιταλικής αστυνομίας στο Μιλάνο νωρίτερα σήμερα, είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο.
«Ο εκτελεστής των επιθέσεων στο Βερολίνο πραγματοποίησε μια ακόμη επίθεση στην ιταλική αστυνομία στο Μιλάνο και σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών», ανέφερε χαρακτηριστικά η τρομοκρατική οργάνωση, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μέχρι στιγμής ο 24χρονος Αμίρ ήταν ο κύριος ύποπτος για την επίθεση που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην χριστουγεννιάτικη αγορά, όμως δεν υπήρξε επιβεβαίωση από την γερμανική αστυνομία.
Στο φορτηγό, που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, είχαν βρεθεί τόσο η ταυτότητα του, όσο και τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
SPONSORED
Προειδοποίηση των Αρχών για παραπλανητικά email εξαπάτησης με «υπογραφή» του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ
14:29
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε παραποτάμια έκταση του Αξιού
14:26
Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο οδηγό μηχανής - Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονος συνεπιβάτης
14:19
Ο Τομ Σέλεκ αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και παραγωγού σε νέα σειρά για το έγκλημα στις ΗΠΑ
14:10