Το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαιώνει πως ο Ανίς Αμρί ήταν ο δράστης του Βερολίνου
Το Ισλαμικό Κράτος μέσω του πρακτορείου ειδήσεων του, Amaq, επιβεβαιώνει πως ο 24χρονος τυνήσιος Ανίς Αμρί, που σκοτώθηκε από πυρά της ιταλικής αστυνομίας στο Μιλάνο νωρίτερα σήμερα, είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο.
«Ο εκτελεστής των επιθέσεων στο Βερολίνο πραγματοποίησε μια ακόμη επίθεση στην ιταλική αστυνομία στο Μιλάνο και σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών», ανέφερε χαρακτηριστικά η τρομοκρατική οργάνωση, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μέχρι στιγμής ο 24χρονος Αμίρ ήταν ο κύριος ύποπτος για την επίθεση που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην χριστουγεννιάτικη αγορά, όμως δεν υπήρξε επιβεβαίωση από την γερμανική αστυνομία.
Στο φορτηγό, που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, είχαν βρεθεί τόσο η ταυτότητα του, όσο και τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
Άνδρας σε περιοχή της Λάρισας κατήγγειλε ότι τον πυροβόλησε ο αδελφός του
14:19
Με αιχμές η τελευταία ομίλία Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση και δυστυχώς δεν την έχει»
14:17
«Θέλουμε να καταστρέψουμε ενεργειακές υποδομές στο Ιράν» λέει ο Χέγκσεθ - Η Τεχεράνη «απαντά» με χτυπήματα σε διυλιστήρια στον Κόλπο
14:15
Παπαδημητρίου στην απονομή EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025: «Να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξεχωρίζουν»
14:11