ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε η «πριγκίπισσα» του Star Wars

Πέθανε η «πριγκίπισσα» του  Star Wars
Twitter

Η Κάρι Φίσερ, η αξέχαστη "πριγκίπισσα Λέια" του Πολέμου των Άστρων, πέθανε σε ηλικία 60 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο και είχε εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

STAS

(Πηγή φωτογραφίας twitter)

«Με βαθιά λύπη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η αγαπημένη της μητέρα Κάρι Φίσερ απεβίωσε στις 08:55 σήμερα το πρωί», ανέφερε η ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας, εκ μέρους της κόρης της Φίσερ. «Την αγαπούσε ο κόσμος και θα μας λείψει. Όλη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας», ανέφερε ακόμη.

Ποια ήταν η Κάρι Φίσερ

Η Κάρι Φίσερ, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1956 Μπέβερλι Χιλς.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στις ταινίες του Πολέμου των Άστρων ως Λία Οργκάνα. Έχει παίξει στις ταινίες του Πολέμου των Άστρων: Μια νέα ελπίδα, Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και Η επιστροφή των Τζεντάι.

Σημειώνεται ότι μητέρα της Φίσερ είναι η ηθοποιός της "χρύσης εποχής του Χόλιγουντ" Ντέμπι Ρέινολντς, 84 χρόνων σήμερα, και πατέρας της ο τραγουδιστής Έντι Φίσερ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών το 2010.

Η δημοφιλής ηθοποιός νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με έμφραγμα από την περασμένη εβδομάδα. H Φίσερ επέβαινε σε πτήση από το Λονδίνο με προορισμό το Λος Άντζελες όταν υπέστη έμφραγμα 15 λεπτά πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της αμερικανικής πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ