ΚΟΣΜΟΣ

Η προφητική ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού - «Θα σας σκοτώσω όλους»

Η προφητική ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού - «Θα σας σκοτώσω όλους»
Facebook/Dimitrious Gargasoulas

Ένα μήνυμα με προφητικό χαρακτήρα είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πριν από λίγες ημέρες ο Ελληνοαυστραλός που έσπειρε τον θάνατο στην Μελβούρνη παρασέρνοντας με τα αυτοκίνητό του πεζούς.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκαργκάτσουλας, έκανε στο facebook μία οργισμένη ανάρτηση. «Θα σας σκοτώσω όλους. Μόνος μου. Θέλετε έναν στρατό για να με πιάσετε και μέχρι τώρα έχετε παρουσιάσει μισό στρατό».

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 26χρονου άνδρα που στέρησε τη ζωή σε 3 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμα 20, συνεχίζει: «Για όλους αυτούς που με ξέρουν. Γνωρίζουν ότι είμαι ένας πανέξυπνος, καλός και σέξι νεαρός άντρας. Και ότι από τότε που ήρθα στη Μελβούρνη έχω ζήσει ημέρες και νύχτες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζούσα. Λοιπόν, μαντέψτε... Είμαι ευλογημένος. Και τώρα τη γ@@@@@τε. Σήμερα οι θεοί μου έδωσαν σοφία και γνώση. Με ξύπνησαν».

111111 copy

(Πηγή φωτογραφίας REUTERS/Edgar Su)

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αυστραλίας επεσήμανε πως ο Δημήτρης Γκαργκασούλας, νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς οι αστυνομικοί πριν τον συλλάβουν, τον πυροβόλησαν. Επίσης τονίζουν ότι ήταν γνωστός στις Αρχές και μάλιστα το Σάββατο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για επίθεση που φέρεται να έκανε εναντίον του συντρόφου της μητέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ελληνικής καταγωγής δράστης της Μελβούρνης (pics&vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ