ΚΟΣΜΟΣ

Πληροφορίες για τρεις νεκρούς στο Stade de France

Πληροφορίες για τρεις νεκρούς στο Stade de France
Το στάδιο στο Παρίσι σε κλοιό ασφαλείας μετά τα όσαο εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή το βράδυ Xavier Laine Getty Images/Ideal Images

Τρεις άνθρωποι φέρονται να έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση στη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού Γαλλίας - Γερμανίας στο Stade de France, με κάποιες πληροφορίες να μιλούν για επίθεση αυτοκτονίας.

Με τους φιλάθλους να μην μπορούν να αποχωρήσουν από το στάδιο, πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να μπουν στο τερέν, καθώς άρχισε να έρχεται η είδηση των πολλαπλών επιθέσεων και έξω από το στάδιο που είχαν ήδη συγκλονίσει τη γαλλική πρωτεύουσα.


Πηγή Xavier Laine Getty Images/Ideal Images

Ο Γάλλος πρόεδρος παρακολουθούσε το παιχνίδι αλλά μπόρεσε να αποχωρήσει με ασφάλεια, προτού κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Με τη λήξη του παιχνιδιού, που βρήκε τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-0, οι παίκτες παρακολούθησαν τις ειδήσεις να ξετυλίγονται σε μικρές οθόνες τηλεόρασης του χώρου των αποδυτηρίων.

"Είμαστε σοκαρισμένοι", σημείωσε ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ του οποίου η ομάδα είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το ξενοδοχείο μετά από απειλή για βόμβα. Η γαλλική εθνική ομάδα ήταν προγραμματισμένο την Τρίτη να αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία, ωστόσο η L' Equipe μεταδίδει πως ήδη το φιλικό έχει ματαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ