Ένας τραυματίας από έκρηξη μετά το άνοιγμα ενός φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο Παρίσι από έκρηξη που σημειώθηκε αφού άνοιξε έναν φάκελο στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι, σύμφωνα με την αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη (15/3) σήμανε συναγερμός στις γερμανικές Αρχές μόλις εντοπίστηκε ένα πακέτο με εκρηκτικά στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Την ευθύνη ανέλαβε σήμερα η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Αδιευκρίνιστο παραμένει για την ώρα αν τα δύο γεγονότα συνδέονται.
ΧΡΗΜΑ
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ