Λονδίνο: Μαθητές εγκλωβίστηκαν στο κοινοβούλιο και τραγουδούσαν για να ηρεμήσουν
Την ώρα που στο Λονδίνο σήμανε συναγερμός, εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από το κοινοβούλιο, μια ομάδα μαθητών που εκείνη την ώρα βρισκόταν εντός του κοινοβουλίου, άρχισαν να τραγουδούν παιδικά τραγούδια προκειμένου να ηρεμήσουν.
Οι μαθητές του σχολείου St John and St Francis βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στο κοινοβούλιο, όταν σημειώθηκε η επίθεση και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.
«Καθίσαμε όλοι στο κέντρο. Είμαστε ασφαλείς, χαρούμενοι και ελαφρύνουμε τη διάθεση με ένα τραγούδι», ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter το σχολείο.
Σε προηγούμενες αναρτήσεις, το σχολείο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία των μαθητών μέσα στο πούλμαν, σχολιάζοντας πως ανυπομονούν για την επίσκεψη στο κοινοβούλιο, αλλά και την ώρα που έτρωγαν το μεσημεριανό τους πριν από την επίσκεψη.
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59