ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τριντό προκαλεί τον «Τσάντλερ»: Τι θα έλεγες για έναν επαναληπτικό καυγά;

Ο Τριντό προκαλεί τον «Τσάντλερ»: Τι θα έλεγες για έναν επαναληπτικό καυγά;
REUTERS/Guadalupe Pardo

Ο Τζάστιν Τριντό σήκωσε το γάντι και καλεί στον Μάθιου Πέρι, τον «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια, για μια επανάληψη του καυγά τους, που έγινε στα σχολικά τους χρόνια. 

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, μετά τις αποκαλύψεις του Πέρι ότι είχε χτυπήσει τον Τριντό όταν πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αποφάσισε να «αποκαταστήσει» το όνομά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε δηλώσει μετανιωμένος για το bullying στον Τριντό, τονίζοντας πως τότε ήταν μόνο ένα χαζό παιδί, όμως ο γυμνασμένος ηγέτης του Καναδά δεν φαίνεται να πείστηκε.

Μετά από πολλά χρόνια μπόξινγκ είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει τις ερινύες του παρελθόντος του και να βάλει στην θέση του τον «Τσάντλερ».

«Το σκέφτομαι και ξέρεις τι, ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μπουνιά στον Τσάντλερ; Τι λες για έναν επαναληπτικό αγώνα @MatthewPerry;», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά.

«Νομίζω πως θα πω όχι στο αίτημά σου για έναν επαναληπτικό αγώνα ευγενικέ κύριε (σκεπτόμενος πως έχετε έναν ολόκληρο στρατό στην διάθεσή σας)», βιάστηκε να απαντήσει ο Πέρι.

Η πρόκληση του Τζάστιν Τριντό έγινε ανήμερα Πρωταπριλιά και πολλοί κάνουν λόγο για το προσωπικό του ψέμα. Η ιστορία θα δείξει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ