Η πρώτη αντίδραση της Ρωσίας για την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία
Μουδιασμένη είναι η πρώτη αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να εξαπολύσει επίθεση με 59 πυραύλους σε συριακά μαχητικά, έναν αεροδιάδρομο και σταθμούς ανεφοδιασμού σε συριακή βάση.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας στη ρωσική Άνω Βουλή, δήλωσε ότι οι αμερικανικές πυραυλικές επιθέσεις μπορούν να υποβαθμίσουν τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας στη Συρία, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον σημείωσε ότι οι ΗΠΑ δεν ζήτησε την άδεια της Μόσχας για να επιτεθεί στη Συρία ωστόσο υπογράμμισε ότι ο αμερικανικός στρατός κοινοποίησε στις ρωσικές δυνάμεις ότι πρόκειται να βομβαρδίσει μία συριακή αεροπορική βάση και ότι δεν έπληξε τμήματα της βάσης που θεωρείται ότι βρίσκονται ρωσικές δυνάμεις.
Λίμνη στην Ηγουμενίτσα «βάφτηκε» ροζ - Πώς εξηγείται το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο (pics)
23:43
«Η Ουκρανία δεν συμμετείχε στο σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream» λέει ο Ζελένσκι
23:30
«Πόλεμος» δασμών ΗΠΑ - Καναδά: «Καταστροφικές» οι συνέπειες προειδοποιεί η Ουάσινγκτον
23:17
e-ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από Δευτέρα (24/8) έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
23:05