ΚΟΣΜΟΣ

Εκφωνούσε τις είδησεις για ένα τροχαίο όταν κατάλαβε πως θύμα ήταν ο σύζυγός της (vid)

Εκφωνούσε τις είδησεις για ένα τροχαίο όταν κατάλαβε πως θύμα ήταν ο σύζυγός της (vid)
Youtube

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς πώς ένιωσε μια παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στην Ινδία, όταν διαβάζοντας μια είδηση ενός τροχαίου δυστυχήματος συνειδητοποίησε πως το θύμα... ήταν ο άντρας της.

 

Ο λόγος για την 28χρονη Supreet Kaur η οποία εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι IBC-24 και κλήθηκε να παρουσιάσει ένα έκτακτο δελτίο για ένα τροχαίο δυστύχημα.

Κατά τη διάρκειά του έβγαλε σε τηλεφωνική σύνδεση ένα ρεπόρτερ από τον οποίο πληροφορήθηκε ότι τρεις από τους πέντε συνολικά επιβάτες ενός Renault Duster έχασαν τη ζωή τους.

Αυτός ανέφερε στοιχεία του ρεπορτάζ ωστόσο δεν κατονόμασε ποιοι ήταν νεκροί. Λίγη ώρα αργότερα οι παραγωγοί του δελτίου το επιβεβαίωσαν ωστόσο δεν είχαν το κουράγιο να της το πουν.

«Τη στιγμή που οι κάμερες έκλεισαν άρχισε να τηλεφωνεί στα συγγενικά της πρόσωπα και λίγα λεπτά αργότερα λύγισε μαθαίνοντας τον τραγικό θάνατο του συζύγου της. Αμέσως έφυγε για το σημείο της τραγωδίας», ανέφερε δημοσιογράφος στην Indian Express. «Το γεγονός ότι παρέμεινε μέχρι τέλους στο δελτίο και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της με ψυχραιμία δείχνει πολλά για την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό της».

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι δρόμοι της Ινδία είναι ανάμεσα στους χειρότερους παγκοσμίως με περισσότερους από 200.000 νεκρούς ετησίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ