ΗΠΑ: Η αμερικανική στρατιωτική πολιτική στη Συρία παραμένει ίδια
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις δήλωσε την Τρίτη πως η στρατιωτική πολιτική των ΗΠΑ στην Συρία δεν έχει αλλάξει και πως στο επίκεντρό της είναι η συντριβή του Ισλαμικού Κράτους, ακόμη και μετά την εκτόξευση 59 πυραύλων πλεύσης από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον ενός αεροδρομίου των συριακών δυνάμεων.
«Ο στόχος τώρα στην Συρία και η στρατιωτική εκστρατεία επικεντρώνεται στην διάλυση και στην συντριβή του ΙΚ στην Συρία», τόνισε ο Μάτις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πεντάγωνο.
Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συριακή κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την επίθεση με χημικά όπλα και πως η Δαμασκός έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα αρκετές φορές στο παρελθόν.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μυστηριώδης τάφος με γλυπτό κουκουβάγιας αποκαλύπτει το βάθος του προκολομβιανού Μεξικού
19:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για Συνταγματική αναθεώρηση: Ο πρωθυπουργός επιδιώκει την κατοχύρωση αντιδραστικών τομών
19:31
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Περισσότεροι από 6.500 πολίτες ξεκίνησαν τη δωρεάν θεραπεία κατά της παχυσαρκίας
19:23
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΑΒ και IAI ολοκλήρωσαν την ενσωμάτωση του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» στο BARAK-MX
19:18
ΚΟΣΜΟΣ