ΚΟΣΜΟΣ

Στο Μεξικό τα σκυλιά μπορούν πλέον να απολαύσουν το παγωτό τους (Vid)

Στο Μεξικό τα σκυλιά μπορούν πλέον να απολαύσουν το παγωτό τους (Vid)
Facebook

Επιτέλους μια παγωμένη λιχουδιά για τους τετράποδους φίλους μας. Δροσερά και νόστιμα παγωτά θα μπορούν να απολαμβάνουν όσοι σκύλοι το επιθυμούν στην πόλη του Μεξικού.

Ο Mauricio Montoya ιδιοκτήτης του καταστήματος Don Paletto, προτρέπει τους φίλους των τετράποδων να δοκιμάσουν τα παγωτά του, καθώς είναι φτιαγμένα από γιαούρτι και βακτήρια γαλακτοβάκιλλου που βοηθούν στο πεπτικό σύστημα των σκύλων.

«Θέλαμε να φτιάξουμε ένα γλυκό για τα σκυλιά επειδή ήδη στην αγορά υπάρχουν μπισκότα, μπέικον και πολλά άλλα επιδόρπια», είπε ο Montoya στο Infobae.

Το παγωτό είναι διαθέσιμο σε πολλές γεύσεις μεταξύ των οποίων: Μπανάνα, φυστικοβούτυρο, φράουλα και καρότο και πορτοκάλι με βατόμουρο.

Πολλά σκυλιά έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα συνήθως προκαλέσουν διαταραχές στα στομάχια τους ενώ μπορούν και να τους προκαλέσουν διάρροια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Montoya να δημιουργήσει παγωτό με λιγότερη λακτόζη.

Πολλά σκυλιά έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Τα γαλακτικά προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν διαταραχές στο στομάχι και να προκαλέσουν διάρροια στα μικρά ζώα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ