Επίθεση στο Λονδίνο: Ένας Έλληνας μέσα σε παμπ φωνάζει: «Έχω ματώσει»
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία. Στα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα ενός Έλληνα, ο οποίος ακούγεται να λέει πως έχει τραυματιστεί από τη δεύτερη επίθεση στην αγορά Μπόροου.
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία.
Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τι συμβαίνει μέσα στην παμπ, αφού έγινε η επίθεση του άντρα με το μαχαίρι στην αγορά Μπόροου.
Ένας άντρας πεσμένος στο πάτωμα με αίμα στα χέρια του, ενώ δίπλα του ένας άλλος άντρας που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταματήσει την αιμορραγία.
Ενώ κρύβονται όλοι πίσω από το μπαρ, ακούγεται κάποιος να μιλάει ελληνικά και λέει πιθανότατα στο τηλέφωνο:
Κάποιος με χτύπησε και έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς είμαι εντάξει.
Μετά το 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται η φωνή του Έλληνα.
«Αδειάζει» τον πατέρα της η Μέγκαν Μαρκλ μετά τις έρευνες για παιδική πορνογραφία σε βάρος του
17:50
ΕΛ.Α.Σ.: Άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης τους εργαζόμενους της Pizza Fan
17:42
Η ελληνική αγορά υπέκυψε στις πιέσεις - Απώλειες άνω του 3% αυτή την εβδομάδα στο ΧΑ
17:35
Λευκός Οίκος: Με τη μεσολάβηση της Μελάνια Τραμπ η εκεχειρία Ρωσίας - Ουκρανίας στην πόλη Ολέσκι
17:32