Η Μέρκελ έστειλε μήνυμα για ένα γρήγορο Brexit
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι εικάζει ότι η Βρετανία θα παραμείνει πιστή στο διαπραγματευτικό της σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έπειτα από το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών, σημειώνοντας ότι η ίδια επιθυμεί να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες για τις συνομιλίες για το Brexit.
Μιλώντας από τον Πόλη του Μεξικού, πλάι στον Μεξικανό πρόεδρο Πένια Νιέτο, η Μέρκελ τόνισε πως είναι έτοιμη για τις διαπραγματεύσεις για τους όρους διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, που αναμένεται να ξεκινήσουν τις ερχόμενες μέρες.
Η Γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι η Βρετανία θα εξακολουθεί να παραμένει στην Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση του Brexit και ότι επιθυμεί η χώρα να παραμείνει ένας καλός εταίρος.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακράτα - Επιχειρούν εναέρια μέσα
17:13
Πώς σχολιάζει ο μοναδικός εγγονός του Τζ. Φ. Κένεντι την σειρά Love Story
17:05
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την ψευδή δήλωση πατρότητας σε νεογέννητο
16:53
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιράν: Θα διατηρήσουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ μέχρι το τέλος του πολέμου - Τραμπ: Σε εξέλιξη πολύ καλές συνομιλίες
16:52