Βρετανία: «Βαθιά θλίψη» εκφράζει η Τερέζα Μέι
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εκφράζει την «βαθιά θλίψη» της για τις ζωές που χάθηκαν στην πυρκαγιά του 24ώροφου κτιρίου εργατικών κατοικιών στο δυτικό Λονδίνο που μετατράπηκε σε πύρινη κόλαση παγιδεύοντας τους κατοίκους του.
«Η πρωθυπουργός διακατέχεται από βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών στο Grenfell Tower και ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση», δήλωσε ένας εκπρόσωπός της προσθέτοντας ότι έχει συγκαλέσει διακυβερνητική σύσκεψη για τον συντονισμό της αντιμετώπισης της κατάστασης.
Περισσότεροι από 70 άνθρωποι νοσηλεύονται, 20 από τους οποίους χρήζουν εντατικής νοσηλείας, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών του Λονδίνου, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανεβάζει σε 6 τους νεκρούς, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό.
Κλειστά αύριο (27/12) τα θέατρα λόγω της απεργίας ηθοποιών και μουσικών
16:08
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25