Ο Τραμπ για τον θάνατο του Αμερικανού φοιτήτη: Κτηνωδία της Βόρειας Κορέας
Τον θάνατο του Αμερικανού φοιτητή Ότο Γουόρμπιερ, που είχε φυλακιστεί στη Βόρεια Κορέα, επί 17 μήνες και ο οποίος επαναπατρίστηκε στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα σε κωματώδη κατάσταση, σχολίασε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για «κτηνωδία του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ».
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Μελάνια Τραμπ κα τα δικά του στην οικογένεια του άτυχου 22χρονου φοιτητή και ανέφερε ότι ο θάνατος του, ενισχύει την ανάγκη και την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε ενέργειες ώστε να αποτραπεί από εδώ και πέρα ο χαμός αθώων ανθρώπων «στα χέρια καθεστώτων που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γουόρμπιερ βρισκόταν σε κώμα για περισσότερο από ένα χρόνο.
Είχε καταδικαστεί από Ανώτατο Δικαστήριο της Βόρειας Κορέας σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα για «εχθρικές δραστηριότητες και συνωμοσία».
Απελευθερώθηκε στις 13 Ιουνίου, έπειτα από διαπραγματεύσεις των δύο χωρών.
Προβάδισμα Νετανιάχου στο εκλογικό θρίλερ στο Ισραήλ: Τα αποτελέσματα στο 72% της ενσωμάτωσης
10:55
«Μάχη» εκπτώσεων και προσφορών στα πρατήρια καυσίμων - Έρευνα αγοράς για το πετρέλαιο θέρμανσης
10:40
Καταγγελία από Καρυστιανού: «Μου αρνήθηκαν να καταθέσω στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου»
10:39
Ζημιές σε ρωσικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις από ουκρανικά drones - Πέντε τραυματίες στο Χάρκοβο
10:29