ΚΟΣΜΟΣ

Love story σαν ταινία: Η υπόσχεση στο νηπιαγωγείο κατέληξε σε γάμο (pics)

Love story σαν ταινία: Η υπόσχεση στο νηπιαγωγείο κατέληξε σε γάμο (pics)

Η ιστορία τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από χολιγουντιανή ταινία. Εξάλλου έχουμε δει πολλές με αυτό το story: ένας παιδικός έρωτας που καταλήγει στα σκαλιά της Εκκλησίας.

Η Laura Scheel και ο Matt Grodsky μεγάλωσαν μαζί. Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν ήταν στο νηπιαγωγείο που ήταν... αυτοκόλλητοι. «Μία από τις παιδικές αναμνήσεις που έχω είναι να στέκομαι όρθιος μέσα στην αίθουσα και να λέω σε όλους ότι αγαπώ την καλύτερή μου φίλη, τη Laura» εξομολογείται ο Matt.

Μάλιστα περιγράφει όλα όσα έκανε για τον έρωτα της ζωής του από την παιδική τους ηλικία: «Περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στην αυλή του νηπιαγωγείου, λέγοντας ατάκες από το Lion King, που ήταν πολύ της μόδας τότε. Θυμάμαι να προσπαθώ να την εντυπωσιάσω κατά τη διάρκεια της γιορτής του Cinco De Mayo στο νηπιαγωγείο όταν προσπαθούσαμε να σπάσουμε την πινιάτα. Ευτυχώς, ήμουν το παιδί που τα κατάφερε, οπότε θεώρησα ότι τράβηξα την προσοχή της».

«Η Laura μου έμαθε πώς να παίζω στις κούνιες, να τρώω σωστά, να κάνω σβούρες. Μοιραζόμαστε υπέροχες αναμνήσεις, τότε που παίζαμε κρυφά από όλους και μέναμε ξύπνιοι την ώρα του μεσημεριανού ύπνου. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της όταν ήμουν παιδί και εξακολουθώ να είμαι μέχρι σήμερα» λέει ο Matt.

Τα χρόνια πέρασαν, τα παιδιά μεγάλωσαν και πήγαν σε διαφορετικά δημοτικά σχολεία. Μπορεί να έχασαν κάθε επαφή, η αγάπη όμως δεν χάθηκε και δεν έφυγε ποτέ από μέσα τους. Πολλά χρόνια αργότερα, όταν και οι δύο ήταν στο Λύκειο, κατάφεραν με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο να ξαναβρεθούν: η Laura είδε το όνομά του στο τηλέφωνο ενός φίλου της και τότε άρχισαν όλα από την αρχή, σαν να μην είχαν μεσολαβήσει όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας.

https://www.instagram.com/p/p

Έπειτα από δύο εβδομάδες έγιναν ζευγάρι. Τελείωσαν το Λύκειο και φοίτησαν σε διαφορετικά πανεπιστήμια αλλά αυτή τη φορά δεν χάθηκαν. Ο Matt της έκανε πρόταση γάμου το 2015 εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στο προαύλιο του νηπιαγωγείου. Το 2016 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ