Ο Τραμπ απέλυσε και τον διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου
Την απομάκρυνση του Άντονι Σκαραμούτσι από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, μόλις 10 ημέρες αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του, αποφάσισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι γίνεται δύο μόλις μέρες, αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Ράινς Πρίμπους από το πόστο του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, μόλις έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, διορίζοντας τον στρατηγό Τζον Κέλι στην θέση του.
Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου σημείωσε πως ο Τζον Κέλι επιθυμούσε την απομάκρυνση του Σκαραμούτσι από τη θέση του, επειδή θεωρούσε ότι δεν ήταν πειθαρχημένος και αξιόπιστος, μεταδίδει το CNNi.
Σημειώνεται ότι ο Σκαραμούτσι πριν από μερικές ημέρες, σε μια συνομιλία του με έναν δημοσιογράφο, είχε εξαπολύσει χυδαία επίθεση εναντίον δύο κορυφαίων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου.
Ο Σκαραμούτσι είναι ο τρίτος διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου που φεύγει από τη συγκεκριμένη θέση, η οποία παρέμενε κενή από τον περασμένο Μάιο.
«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
«Ο κ. Σκαραμούτσι ένοιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.
Το Ιράν βομβάρδισε αμερικανικά μαχητικά στην Ιορδανία - Ένοπλοι κατέλαβαν τάνκερ στην Υεμένη
13:00
Ισραήλ: Διαλύεται η Κνεσέτ, ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές του Οκτωβρίου
12:54
Ο Άντι Μπέρναμ στο «τιμόνι» των Εργατικών από σήμερα - Το χρονοδιάγραμμα για την πρωθυπουργία
12:47
Μπομπ Ντίλαν: Ανακοίνωσε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο - Το παρασκήνιο με τους κιθαρίστες του
12:38