ΚΟΣΜΟΣ

Η Πρώτη Κυρία της Ζιμπάμπουε χτύπησε μοντέλο που διασκέδαζε με τους γιούς της

Η Πρώτη Κυρία της Ζιμπάμπουε χτύπησε μοντέλο που διασκέδαζε με τους γιούς της
REUTERS/Philimon Bulawayo

Μπλεξίματα με το νόμο έχει η Grace Mugabe, καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε μια 20χρονη κοπέλα που διασκέδαζε με τους δυο της γιους στo Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Η Gabriella Engels, δήλωσε ότι προτίθεται να σύρει στα δικαστήρια τη σύζυγο του 93χρονου προέδρου της Ζιμπάμπουε ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία που δείχνει την πληγή στο κεφάλι της μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Η 52χρονη Mugabe βρισκόταν στη Νότια Αφρική για ιατρική περίθαλψη. Όπως έγραψε στο Τwitter η 20χρονη, δέχτηκε χτυπήματα με προέκταση καλωδίου όταν η Πρώτη Κυρία την βρήκε σε ξενοδοχείο με τους γιους της, τον 25χρονο Robert Jnr και τον 21χρονο Chatunga. Και οι δύο φέρεται να ήταν μεθυσμένοι μετά από ολονύχτιο πάρτι.

Το 20χρονο μοντέλο, επεσήμανε ότι την ώρα της επίθεσης, οι φρουροί κοίταζαν και δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν. Ο Garnet Basson, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Capital Hotel, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, αρνήθηκε να ονομάσει την Mugabe αλλά επιβεβαίωσε ότι υπήρξε «περιστατικό».

Οι γιοι του προεδρικού ζεύγους της Ζιμπάμπουε ζούσαν στο Ντουμπάι αλλά έφυγαν, κάτι που φέρεται να συνδέεται με εμπλοκή τους σε περιστατικά κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών. Πλέον ζουν στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου σπουδάζουν. Είναι μόνιμοι θαμώνες σε νυχτερινά κέντρα, στα οποία ξοδεύουν μεγάλα ποσά. Μάλιστα πρόσφατα εκδιώχθηκαν από το πολυτελές διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν λόγω εμπλοκής τους σε καυγά και ενώ ήταν μεθυσμένοι, με έναν φύλακα του κτιρίου να τραυματίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ