ΚΟΣΜΟΣ

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης της δημοσιογράφου: Η ομολογία του εκατομμυριούχου για το πτώμα της

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης της δημοσιογράφου: Η ομολογία του εκατομμυριούχου για το πτώμα της

Λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης της δημοσιογράφου από τη Σουηδία η οποία επέβαινε σε υποβρύχιο που βυθίστηκε στη Δανία. Ο ιδιοκτήτης του Πέτερ Μάντσεν ομολόγησε ότι η Κιμ Βαλ σκοτώθηκε σε δυστύχημα πάνω στο υποβρύχιο και στη συνέχεια ο ίδιος έριξε το πτώμα της στη θάλασσα.

«Ο κατηγορούμενος είπε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ότι έγινε ένα δυστύχημα στο υποβρύχιό του το οποίο προκάλεσε το θάνατο της Κιμ Βαλ. Στη συνέχεια είπε ότι έριξε το πτώμα της σε αδιευκρίνιστη τοποθεσία στον Κόλπο του Koge, νότια της Κοπεγχάγης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στον δισεκατομμυριούχο Μάντσεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο εξ αμελείας, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία των ερευνών.

Οι έρευνες των δυτών της Δανίας για τον εντοπισμό του πτώματος της άτυχης δημοσιογράφου συνεχίζονται ενώ το Σαββατοκύριακο συνέδραμαν και από αέρος ελικόπτερα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, η Κιμ είχε αναλάβει να γράψει ένα άρθρο για τον εφευρέτη κατασκευαστή του υποβρυχίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ