ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δύο αρσενικοί πιγκουίνοι έγιναν γονείς

Δύο αρσενικοί πιγκουίνοι έγιναν γονείς
CNNi

Δύο αρσενικοί πιγκουίνοι έγιναν… γονείς σε ιχθυοτροφείο του Σίδνεϋ.

Ο Sphen και ο Magic, ή όπως τους αποκαλούν “Sphengic”, απέδειξαν πως μπορούν να γίνουν γονείς όταν το προσωπικό του Sea Life Aquarium τους έδωσε ένα ψεύτικό αυγό και αυτοί το... επώασαν! Με αυτή τους την πράξη, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των ειδικών, οι οποίοι τους έδωσαν ένα αληθινό αυγό.

Οι δύο αρσενικοί πιγκουίνοι ήρθαν πολύ κοντά και έγιναν αχώριστοι λίγο στις αρχές του έτους. Οι επισκέπτες τους έμαθαν μαζί, καθώς τους έβλεπαν να πηγαίνουν μαζί για κολύμπι ή να κάνουν βόλτες.

Το μωρό τους γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου και ζυγίζει μόλις 91 γραμμάρια!

«Γεννήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ζυγίζει 91 γραμμάρια! Το φύλο του θα ανακοινωθεί σε δύο μήνες. Και οι δύο πατέρες είναι πολύ καλά και λατρεύουν το μικρό τους παιδί».

Οι δύο πατέρες θα πρέπει να ταΐζουν το μικρό παιδί για πάνω από 10 φορές τη μέρα για τις επόμενες πέντε ή έξι εβδομάδες. Μόλις μεγαλώσει αρκετά, θα χάσει το χνούδι του, θα ξεκινήσει να αποκτά φτερά ενηλίκων και θα μάθει να κολυμπάει!

Μπορεί η ιστορία του Sphen και του Magic να ακούγεται ασυνήθιστη αλλά, σύμφωνα με το CNNi, δεν είναι η πρώτη φορά που ομόφυλοι πιγκουίνοι αναλαμβάνουν να μεγαλώσουν ένα παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ