ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά για την ένοπλη επίθεση: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την ασφάλεια

Φώφη Γεννηματά για την ένοπλη επίθεση: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την ασφάλεια
EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας

«Αναλυτική ενημέρωση δεν έχω περιμένω τώρα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που έγιναν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Στο παρελθόν μάλιστα είχαμε και τραυματισμούς». Αυτά δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά λίγα λεπτά μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Έχω, ενημερώσει κατά το παρελθόν τον πρωθυπουργό, τον αρμόδιο υπουργό. Ως εδώ. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε, η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την ασφάλεια. Θα μπορούσαμε να θρηνούμε θύματα. Μιλάμε για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς», σημείωσε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στο δελτίο ειιδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, και τα παιδιά που δουλεύουν στις βάρδιες και οι αστυνομικοί», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην ερώτηση εάν θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους για το ζήτημα, η κ. Γεννηματά σημείωσε: «Να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μας να μας πουν τι θα κάνουν».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως: «Τα πάντα περνάνε από το μυαλό μας περιμένουμε με ψυχραιμία να δούμε τι έχει να μας πει η αστυνομία».

Σημειώνεται πως, όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή διαλεύκανσης της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ