ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο Λοβέρδος στην υπόθεση Καμμένου και τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Επιμένει ο Λοβέρδος στην υπόθεση Καμμένου και τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Να ενημερωθεί η Βουλή για τη σχέση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον μεσάζοντα στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με αφορμή όσα υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος, ότι δεν γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο και την Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ, σημειώνει ότι αυτό που προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία είναι πως οι υπηρεσίες του υπουργείου του οποίου προΐσταται, συνομιλούσαν από το 2016 με τον κ. Παπαδόπουλο και η δήθεν διακρατική συμφωνία με την Σαουδική Αραβία φέρει την υπογραφή του και την σφραγίδα της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε., κάτι «πρωτοφανές για διακρατική συμφωνία».

Συμπληρώνει ακόμη, πως από την ενημέρωση που έχει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα διά του διορισμένου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Χρηστίδη, κατέστησαν πληρεξούσιο τον κ. Παπαδόπουλο για την προώθηση εξοπλιστικών συστημάτων στην Κένυα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει ακόμη, πως στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου έχει αναρτηθεί έγγραφο δήθεν σχετικό με την αγοραπωλησία βλημάτων από την Σαουδική Αραβία αλλά με έκπληξή μας διαπιστώνουμε ότι πρόκειται άλλου είδους πολεμικό υλικό και ζητά να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ