Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2018 - Ψηφίζεται στις 22 Δεκεμβρίου
Στη Βουλή κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2018 με τον Πρόεδρο της Βουλής να εύχεται την ώρα που παραλάμβανε το «στικάκι» από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, «οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι καλύτεροι».
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Βούτσης η συζήτηση του κορυφαίου νομοθετήματος της κυβέρνησης ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη στις αρμόδιες επιτροπές και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Η πενθήμερη συζήτηση θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία μετά τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου, η οποία παραδοσιακά λαμβάνει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Εύχομαι και οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι καλύτεροι», σχολίασε ο Νίκος Βούτσης και εκτός μικροφώνου ακούστηκε να λέει πως ο κάθε προϋπολογισμός -εν προκειμένω του 2018- «είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο, όπως έλεγε και ο Γκάλης».
SPONSORED
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Βηρυτό μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ
16:31
Καταδικάζει την ρωσική επίθεση κοντά στο Τσερνόμπιλ ο Ζελένσκι λίγο πριν τη συνάντηση στο Λονδίνο
16:20
Φωτιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
16:12
Οδηγίες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προστασία από σεισμούς: «Η γνώση και η ψυχραιμία σώζουν ζωές»
16:08